Reserveren

Kies een aankomstdatum:
Nachten:   Kamers:
 
Volwassenen: Kinderen:

Onze Kamers

Ontspan in uw comfortabele gastenkamer voorzien van airconditioning, met gratis thee- en koffiefaciliteiten, een flat-screen TV, een kluisje en een koelkast. Aan het bureau in uw kamer kunt u gebruik maken van de gratis internetaansluiting. Drankjes en snacks zijn verkrijgbaar in onze Shop aan de receptie.

Onze Kamertypes:

King Executive Kamers
Deze kamers zijn 41 m² groot en stijlvol ingericht. Ze beschikken over een kingsized bed, airconditioning en een ruim bureau met gratis internetaansluiting. In de kamer is een aparte ruimte voorzien waar een flatscreen-TV, alsook gratis koffie-en theefaciliteiten, telefoon, haardroger, broekenpers, een koelkast en een kluisje voorhanden zijn.

Queen Kamers
Deze kamers zijn 21 m² groot en smaakvol ingericht. Ze beschikken over een tweepersoonsbed, airconditioning, gratis high speed internetaansluiting en een flatscreen-TV. Gratis koffie- en theefaciliteiten, alsook telefoon, haardroger, broekenpers, een koelkast en een kluisje zijn voorhanden.

Queen Sofa Kamers
Deze kamers zijn 21 m² groot en smaakvol ingericht. Ze beschikken over een tweepersoonsbed + een extra sofabed, ideaal dus voor max. 2 volwassenen en max. 2 kinderen tot 13 jaar. Airconditioning, gratis high speed internetaansluiting, een flatscreen-TV, gratis koffie- en theefaciliteiten, telefoon, haardroger, broekenpers, een koelkast en een kluisje zijn voorhanden.

Kamer toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Deze kamer is 21 m² groot en biedt dezelfde faciliteiten als onze Queen Kamers. De speciaal ontworpen badkamer beschikt over een roll-in douche.

Twin Kamers
Deze kamers zijn 21 m² groot en stijlvol ingericht. Ze beschikken over twee aparte éénpersoonsbedden, airconditioning, gratis internetaansluiting, telefoon, een flatscreen-TV, gratis koffie- en theefaciliteiten, broekenpers, haardroger, een koelkast en een kluisje. Een extra roll-away bed is niet mogelijk.

Onze kamerfaciliteiten: