• Over Ons

    Reserve your room or meeting room at Holiday Inn Gent Expo. The city center of Ghent is easy to reach from the hotel.

Over Ons

Reserveer uw kamer of vergaderzaal in Holiday Inn Gent Expo. Vanuit het hotel is het stadscentrum van Gent makkelijk te bereiken.

Holiday Inn Gent Expo is gelegen aan de kruising van de E40 (Brussel-Oostende) en de E17 (Amsterdam-Parijs) autostrades. Met de wagen bent u op 15 minuten in het centrum van Gent. We beschikken over een ruime parking en zijn op slechts 64 km van de internationale luchthaven van Brussel gelegen.

Geniet, onder het impossante glazen dak van ons Atrium, van een heerlijk gekoeld Belgisch biertje in onze Atrium Bar.

Klik hier om onze digitale hotelbrochure te bekijken.

Gratis wifi internet is beschikbaar in het volledige hotel. Grote bedrijven zoals Alpro en Bayer liggen op korte rij-afstand. Onze 11 goed uitgeruste vergaderzalen staan ter beschikking voor uw vergaderingen, presentaties of workshops. Ook het “The Loop” zakencentrum en de Flanders Expo Beurshallen liggen vlak naast het hotel.

Lounge Bar THE LOOP: dé ontmoetingsplaats bij uitstek!
Even bijpraten na het werk, een drankje na uw meeting, een afspraak met vrienden… Het kan in onze Lounge Bar!
Open van maandag tot en met donderdag, telkens vanaf 16u00 tot middernacht.

Laat de auto achter op onze parking en neem de tram. Deze bevindt zich op 100 meter van het hotel en brengt u in 20 minuten tijd in het hartje van onze historische binnenstad, met zijn talrijke museums, middeleeuwse straatjes en 12de eeuwse architectuur. Een leuke tip: boek een boottocht op de Gentse kanalen of proef onze lokale bieren in één van de talrijke gezellige etablissementen die de stad rijk is.
Bezoekt u liever Brussel of Brugge, dan bent u met de wagen op 30 minuten ter plaatse.

Bedien u van het uitgebreid Amerikaans ontbijtbuffet in het Atrium restaurant, waar tevens Belgische en internationale gerechten worden geserveerd tijdens de lunch en het diner. U kan ook snacks bestellen in onze Atrium bar. Blijft u liever op de kamer dan bestelt u toch gewoon room service!
Kinderen jonger dan 12 jaar verblijven en eten gratis indien zij de kamer delen met hun ouders.

Holiday Inn Gent Expo is in het bezit van een Green Key certificaat
Lees onze volledige MVO-verklaring
Faciliteiten

Restaurant & Bar

Restaurant & Bar

Atrium Restaurant, de plaats voor grote en kleine genieters

Vergaderen

Vergaderen

Succesvol zakendoen doet u in één van onze 11 vergaderzalen, met plaats tot 200 deelnemers en allen voorzien van draadloos Internet.

Ontdek Gent

Ontdek Gent

Neem de tram, op slechts 100 meter van Holiday Inn Gent Expo, voor een 20-minuten durende rit naar het centrum van Gent. Daar kunt u ondermeer de Sint-Baafskathedraal bezichtigen, of de 12de eeuwse historische gebouwen langsheen de Graslei. Ook de nauwe middeleeuwse straatjes van het Patershol zijn een bezoekje meer dan waard.