Reserveren

Kies een aankomstdatum:
Nachten:   Kamers:
 
Volwassenen: Kinderen:

Ontdek Gent

Wat je moet zien:

Neem de tram, op slechts 100 meter van Holiday Inn Gent Expo, voor een 20-minuten durende rit naar het centrum van Gent. Daar kunt u ondermeer de Sint-Baafskathedraal bezichtigen, of de 12de eeuwse historische gebouwen langsheen de Graslei. Ook de nauwe middeleeuwse straatjes van het Patershol zijn een bezoekje meer dan waard.

Wat je moet doen:

In de beroemde Filliers stokerij worden geregeld proeverijen van de beroemde Belgische jenevers gehouden. Deze jenevers worden op smaak gebracht met jeneverbes of fruit. Deze stokerij bevindt zich op slechts 20 minuten van het hotel! Als u van bier houdt, dan moet u zeker de Gruut-brouwerij in Gent bezoeken, waar diverse tarwebieren worden gebrouwen.

Wat is er nieuw:

In Gent werd donderdag uitgeroepen tot “Vegetarische Dag”, waarbij restaurants en cafés vlees- en visvrije gerechten serveren. Haal de gids “Vegetarisch Gent” bij de toeristische dienst en geniet van smakelijke gerechten in bijvoorbeeld het vegetarische Appelier restaurant op de Citadellaan.

Ga niet naar huis zonder:

Onze vriendelijke receptiemedewerkers te vragen een bootrondvaart op de Gentse kanalen te boeken. Dit kan ook: verwen uzelf met een chocolade toer of ontspan, met een glas champagne in de hand, op een feestboot.

Tips:

Investeer in een museumpas en haal op die manier het beste uit uw verblijf door intens te genieten van de vele culturele attracties dewelke Gent rijk is. Betaal éénmalig en krijg ondermeer toegang tot het Belfort, de Sint-Baafskathedraal met het befaamde Lam Gods schilderij, het Museum voor Schone Kunsten, het S.M.A.K., het Huis van Alijn, het Gravensteen en zoveel meer. Deze museumpas is 3 dagen geldig en biedt tevens gratis vervoer met bus en tram aan tussen de diverse bezienswaardigheden.

Lokale Attracties: