• Groene Sleutel

Groene Sleutel

Wist je dat Holiday Inn Gent Expo als enige ketenhotel in België 3 Groene Sleutels heeft?

U leest het goed, 3 Green Keys, meer bepaald voor Kamers, Vergaderzalen en Restaurant.

Holiday Inn Gent Expo draagt graag haar steentje bij aan de maatschappij en het milieu en ook jij kan daarvan meegenieten!

Holiday Inn Gent Expo is officiële houder van het Green Key Label. Dit betekent dat al onze bedrijfsprocessen zijn afgestemd op bewuste keuzes en dat we continu zoeken naar de beste balans tussen mensen, planeet en resultaat.

Als je voor een verblijf/vergadering bij ons kiest, weet je dat je voor een hotel kiest waar maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal staat. We willen toch allemaal dat de natuurlijke omgeving ook voor onze toekomstige generaties behouden en beschikbaar blijft?

Duurzaamheid dragen wij hoog in het vaandel dus leveren we dagelijks extra inspanningen zodat u gegarandeerd met de meest duurzame partner samenwerkt.
Faciliteiten

Restaurant & Bar

Restaurant & Bar

Atrium Restaurant, de plaats voor grote en kleine genieters

Vergaderen

Vergaderen

Succesvol zakendoen doet u in één van onze 11 vergaderzalen, met plaats tot 200 deelnemers en allen voorzien van draadloos Internet.

Ontdek Gent

Ontdek Gent

Neem de tram, op slechts 100 meter van Holiday Inn Gent Expo, voor een 20-minuten durende rit naar het centrum van Gent. Daar kunt u ondermeer de Sint-Baafskathedraal bezichtigen, of de 12de eeuwse historische gebouwen langsheen de Graslei. Ook de nauwe middeleeuwse straatjes van het Patershol zijn een bezoekje meer dan waard.